top of page

Sneltekenaar op locatie in Amsterdam

Bent u op zoek naar een sneltekenaar of karikaturist in Amsterdam voor een bruiloft, verjaardag of ander feest?

Ik teken binnen enkele minuten komische portretten van uw gasten. Niet alleen is dit een leuke activiteit voor uw gasten, maar ze hebben ook een mooi souvenir om mee naar huis te nemen.

Eveneens geef ik tekenlesworkshops en workshops karikatuurtekenen in Amsterdam.

Hieronder vindt u enkele sfeerimpressies en voorbeelden van mijn werk als sneltekenaar in Amsterdam.

Karikatuur tekenen in de Jordaan in Amsterdam

Bij Thalia, een bekend en berucht partycentrum in de Jordaan, heb ik dikke pret gehad bij het tekenen van een zangvereniging van louter vrouwen.

Thalia ademt de sfeer van vroeger met een fotowand van bekende Nederlanders toen ze pas begonnen.

De vrouwen waren niet te stoppen, ze zongen door tijdens het poseren en deden het kanovaren na op de vloer.

Sneltekenaar voor borrel

Bij de gemeente Amsterdam  voor de bestuursdienst directe communicatie V.V.O.C. heb ik voor het eten komische portretten getekend. Sommige mensen heb ik wat groter getekend en andere klein om ook het lichaam erbij te kunnen tekenen.

Ook heb ik voor jeugdhulpverlening Spirit bij een feestelijke borrel in Amsterdam-Zuid karikaturen getekend. Ik heb mij een slag in de rondte getekend, het was een groot succes, ik had geen tijd om een foto te nemen, zoveel mensen wilden erop. Als sneltekenaar ben ik onder meer beschikbaar voor bruiloften, congressen, verjaardagen en andere feesten en evenementen in Amsterdam.

Meer informatie kunt u vinden op deze website.

Op de sneltekenaar op feest pagina, vindt u meer voorbeelden van mijn werk en kunt u meer lezen over mijn werkwijze. Op de volgende pagina vindt u meer informatie over mijn karikatuurtekenen workshops. Wilt u graag meer informatie of mij inhuren, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met het contactformulier op deze pagina, Ook kunt u mij e-mailen op info@komischeportretten.nl

Foto: Jan de Jager

bottom of page