top of page

Sneltekenares Noord -Holland

Als sneltekenaar en karikaturist kom ik graag in Noord-Holland. Tijdens het tekenen van mijn komische portretten is er vaak een leuke en gezellige interactie met de mensen. Als u daarom een sneltekenaar, illustrator of cartoontekenaar op locatie in Noord-Holland zoekt, dan kom ik graag bij u langs. Hieronder vindt u enkele van de leuke opdrachten die ik op feesten, borrels en evenementen heb mogen uitvoeren. Voor opdrachten in Amsterdam kunt u kijken op de pagina van mijn klussen in Amsterdam.

Karikaturen tekenen voor bedrijfsfeesten.

Regelmatig teken ik komische portretten op bedrijfsfeesten en borrels.

Zo heb ik lang geleden getekend bij bedrijfsfeesten van de brandweer in Blaricum en Krommenie. Tijdens en na het tekenen wed er veel gelachen en de brandweermannen poseerden vaak in koppels samen met hun vrouw of vriendin. Omdat het een beetje ruwe kerels waren die om zichzelf konden lachen, evenals hun partners, tekende het wel lekker door. Ook bij Chantel´s Mengelmoes in de buurt van Alkmaar heb ik portretten getekend op op een personeelsfeest van de medewerkers. Op deze gezellige culinaire locatie van superonderneemster Chantel had iedereen het naar zijn zin en gingen de medewerkers met een leuke cartoon naar huis. Met deze techniek; penseel en conteekrijt, werk ik niet meer. Wel geef ik deze techniek bij mijn workshops karikatuurtekenen.

Karikaturen laten tekenen bij sportvereniging

Tennisclub Uithoorn heeft een prachtige accomodatie in de natuur. Tijdens een competitemiddag heb ik tekeningen gemaakt van spelers en toeschouwers. Ondanks de spannende wedstrijden heb ik toch even de aandacht van veel gezellige mensen weten te pakken en leuke portretten getekend.

Als sneltekenaar en cartoonist kunt u mij inhuren voor onder meer bruiloften, congressen, borrels en andere feesten of evenementen. Ik ben een ervaren sneltekenares met een eigen unieke stijl.

Daarnaast vind ik het een avontuur om mee te gaan in de sfeer van alle mensen, en dan te gaan tekenen. Naast het tekenen op locatie, verzorg ik ook karikatuurworkshops en tekenlesworkshops

Ik werk in heel Noord-Holland, zoals in Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Den Helder en Hoofddorp. Wilt u graag mij als karikaturist inhuren voor het laten tekenen van komische portretten, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier of mij e-mailen op info@komischeportretten.nl. Ook als u vragen heeft, dan kunt u natuurlijk contact opnemen en sta ik u graag te woord.

bottom of page