Tarieven

Prijzen op locatie tekenen van Komische Portretten

Het eerste uur kost 200 Euro.

De uren daarbij kosten 110 Euro per uur. Ik bereken geen B.T.W.

Reiskosten bedragen 0,20 cent per kilometer.

Startpunt is Den Haag en binnen de gemeente den Haag bereken ik geen reiskosten.

 

Kwantumkorting is mogelijk bij meerdere dagen.

 

Extra's

Verschillende formaten zijn mogelijk: van briefkaartformaat tot posterformaat.

U kunt de tekeningen ook gelijk ingelijst krijgen, eventueel met passe-partout.

 

Prijzen workshop Komische Portretten

De prijs voor een workshop is afhankelijk van onder andere de grootte van de groep. De prijs is rond de 23 Euro p.p. Ik bereken geen B.T.W.

Bel of mail voor een prijsopgave 070 346 99 40 of 06 42 347 247

 

Prijzen illustratie of cartoon.

Bel gerust voor een offerte bij bovenstaande nummers.

Portretartiesten Vereniging en Profil                boekhandel Centaur 

 

lekker Nassuh                                                  Tijd voor wijn

 

Rafael Illusion                                                  Sonneville tuinen

 

Themafeesten                                                  Antonia van der Wijk                                     

PinkSun Webdesign                                        Slotenmaker den Haag

 

Privacyverklaring.

Clara Diepenhorst is verantwoordelijk voor het naleven de regels volgens de nieuwe privacywet van 25 Mei 2018. Het email-adres wat u invult geef ik niet door aan derden, en wordt door mij bewaard met het idee om ooit nog eens een jubileum borrel te geven aan alle klanten, of om ooit, alleen na uw schriftelijke  toestemming, nog eens een nieuwsbrief of een kerstkaart te sturen, wat dan waarschijnlijk niet vaker dan 1 keer per 5 jaar zal voorkomen. Nu gebruik ik uw email adres om, na het voltooien van de opdracht, u om een recensie te vragen over mijn werk. De telefoonnummers en uw adres, of het locatie-adres bewaar ik niet, maar wel de datum, uw naam of bedrijf, en de plaats in het land, voor mijn persoonlijke archief wat ik combineer met de foto's van het werk dat ik daar toen heb gemaakt. Dit persoonlijke archief bewaar ik veilig op mijn externe harde schijf. Ook ben ik voor de belastingdienst verplicht om uw naam en adres 7 jaar te bewaren. Wilt u niet dat ik uw email-adres bewaar en/of uw naam en adresgegevens, dan kunt u dat aan mij doorgeven, dan gooi ik het weg.

 

De foto's van de geportretteerden met het portret die ik tijdens mijn werk na 25 mei 2018 heb genomen zal ik niet publiceren zonder eerst uw schriftelijke toestemming te vragen. Dat geldt ook voor foto's die ik van mijn workshops heb genomen.

De foto's gebruik ik alleen om de kwaliteit van mijn werk te laten zien. Ik zet ze bijvoorbeeld op mijn site, op Facebook of ik mail voorbeelden van mijn werk aan mogelijke klanten.

Voor de foto's van voor 25 mei 2018 heb ik altijd mondeling toestemming gekregen van de geportretteerde. Mocht u er toch bezwaar tegen hebben, meld mij dat, dan verwijder ik ze van de plaatsen op het internet.

 

Mijn website is aangemeld bij Google analytics die anonieme cookies gebruikt om de hoeveelheid verkeer naar deze website te meten. Dit is dus veilig voor de privacy van de bezoekers aan mijn website. Mijn computer is goed beveiligd met betaalde beveiligingssoftware van Norton. Het programma waar deze website mee is gemaakt heeft een SSL certificaat en heeft een HTTPS verbinding. Met mijn web-host en het programma waar deze website mee is gemaakt heb ik een verwerkingsovereenkomst waardoor uw gegevens daar ook veilig zijn. 

Wilt u mij iets schrijven,

een offerte aanvragen,

of voorstellen om met mij te linken?

Dan kan dit hieronder

 

Stuur een bericht

Uw mail is verstuurd!

Het email-adres wat u hier invult geef ik niet door aan derden.    Voor details leest u mijn privacyverklaring onderaan deze pagina.