top of page

Workshops Komische Portretten Tekenen

Een workshop karikatuur tekenen is een originele en gezellige activiteit voor een feest of uitje. Voor deze workshop is geen tekenervaring nodig, want tijdens de workshop leer ik u en de andere deelnemers meerdere tekentechnieken.

Zo leer ik ze snel vier humoristische portretten schetsen met houtskool, daarbij wisselt men steeds van partner. Hierbij geef ik de deelnemers aanwijzingen, die ze meteen in de praktijk kunnen brengen. 

In het tweede uur tekent men vlot met penseel en Oost-Indische inkt de lijnen, en voegt u er warme en intense kleuren aan toe met conté krijt. U zult zien dat u met sprongen vooruit gaat en snel een grappige karikatuur kunt tekenen. Tijdens de workshop zullen er lachsalvo’ s opklinken tijdens het geconcentreerd kijken en tekenen. 

Workshop Karikaturen Tekenen voor Jong en Oud

 

Deze workshop is leuk voor zowel jong als oud. Zo is deze korte cursus een leuk idee voor een onvergetelijk kinderfeestje. Doordat jong en oud kan meedoen is de workshop ook een leuke activiteit voor een familiefeest of verjaardag. Ook als u een origineel vriendenuitje, vrijgezellenactiviteit, of bedrijfsuitje wilt organiseren, dan is deze workshop een garantie voor succes. Jong of oud, gelachen gaat er zeker worden en iedereen neemt een souvenir mee naar huis. De workshops zijn geschikt voor zowel kleine groepen als grote groepen tot 40 personen.

vrijgezellenfeest

vrijgezellenfeest

vrijgezellenuitje

vrijgezellenuitje

afscheid leerkracht

afscheid leerkracht

studentes moeder-dochter-feest

studentes moeder-dochter-feest

Het email-adres wat u hier invult geef ik niet door aan derden.    Voor details leest u mijn privacyverklaring onderaan de pagina ''tarieven".

Wilt u mij iets schrijven,

een offerte aanvragen,

of voorstellen om met mij te linken?

Dan kan dit hieronder

 

Stuur een bericht

Uw mail is verstuurd!

Tekenworkshop op Locatie door Professionele Sneltekenaar

Ik verzorg mijn workshops op locatie door het hele land. Ik ben een ervaren sneltekenares met een eigen, unieke stijl. Mijn portretten kennen een lichte overdrijving en een komische twist.

Het geven van workshops vind ik geweldig leuk, omdat er altijd veel gelachen wordt en ik zo met leuke, onbekende, verrassende mensen in contact kom.

Ik ben een ervaren docente die geniet van elke tekening en van het onverwachte daarvan, die geniet van het overbrengen van kennis en techniek die meeleeft met de humor en de inspanning die bij de deelnemers de revue passeren. Als u wenst regel ik in den Haag een geschikte locatie voor u.

U bent ook welkom op mijn atelier.

Wilt u graag meer informatie over mijn workshops, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier in het rechtermenu. Ook kunt u mij e-mailen op info@komischeportretten.nl 

Mijn workshops verzorg ik door heel Nederland, zoals Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen en Eindhoven.

  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow

Resultaat Karikaturen Workshop

 

De deelnemers krijgen elk hun eigen schetsen en hun komisch portret mee naar huis met een elastiekje eromheen.

Al het  werk samen bij elkaar kan ook in de kantine worden opgehangen. 

Ik kan meedenken en meewerken aan andere ideeen zoals het inlijsten, samenvoegen van het werk voor een jubileumboekje of als onderdeel van een nieuwsbrief van het bedrijf of de club.

bottom of page